Curs de formare Erasmus+ la Pitești, 07 – 12 Octombrie 2021

Asociația Imago Mundi este gazdă pentru un grup internațional, care participă între 07 și 12 Octombrie 2021 la un curs internațional de formare având drept tematiocă creativitatea tinerilor și implicare acestora  în activități artistice care să le dezvolte potențialul, să ajute la formarea lor și chiar la integrarea pe piața muncii. Cursul de formare este al treilea dintr-o serie de activități ce se desfășoară prin proiectul ”Find your Talent, Work on your skills”, finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+ , Partneriate Strategice în domeniul tineretului.

Participă la acest curs lucrători de tineret și voluntari de la organizațiile Avedan Welzjin din Olanda – coordonatorul proiectului, iDrops din belgia și  Youth Act din Polonia. Participanții participă și se implică activ în ateliere cu teme precum ‘’Talent-oriented support for
vulnerable young people’’, Studio15 Photography/Video workshop: Working with Green
Screen, LivART Library, Creativity for the 21st century, new skills for the labour market sau ”Non-formal methods on reflection and design of life plans”.

Sâmbătă 9 Octombrie, se va desfășura o sesiune specială la care vor participa artiști grozavi de toate vârstele, oameni care și-au descoperit creativitatea în domenii diferite: grafică, desen, pictură, muzică, teatru! După acest curs, în toamna acestui an vom mai organiza alte ateliere cu aceeași tematică la care vor participa tineri piteșteni care au participat la curs. Alături de cadre didactice, mai participă la curs și voluntari, elevi la Colegiul Național Ion C. Brătianu și Colegiul Național Zinca Golescu.  

Ținând cont de contextul epidemiologic, toți participanții nevaccinați au fost testați Covid și vor repeta testul în zilele următoare.

6 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Vezi articol

Raport Anual Imago Mundi 2021

Anul 2021 a fost cum ... a fost! Dar echipa Imago Mundi a continuat să dezvolte diferite activități educaționale, cu sprijinul unor tineri voluntari și cadre didactice ...