Hogwards – School for Young Cryptography Learners, un nou proiect Erasmus+. Selecție Tineri

Un nou proiect Erasmus+,  HOGWORDS – School of Cryptography for Young Learnes este implementat de Asociația Imago Mundi (România) în calitate de partener și Asociația Culturală Confine Mondo (Italia) coordonator al proiectului. Acesta are ca obiectiv principal organizarea unui curs și a unor activități de învățare pentru 20 de tineri care vor descifra tainele criptografiei. Te așteptăm să completezi formularul de înscriere dacă ești elev de liceu, cls. IX-X și dorești să îți dezvolți competențele în domeniul matematicii. Participarea tinerilor selectați la proiect le oferă posibilitatea de a lua parte la o serie de activități interesante: 

-curs online de criptografie realizat de profesori de la Universitatea din Roma;

-activități de dezvoltare personală și  de orientare universitară;

-participarea la două mobilități internaționale, de câte  o săptămână fiecare, între elevii din Italia și România, respectiv o întâlnire în România în municipiul Pitești (aprilie/mai2023) și cealaltă la Roma (Aprilie/Mai2024).

Completează aici Formularul de Înscriere Hogowrds -SCYL,  între 21 Noiembrie – 21 Decembrie 2022. Cei selectați pentru a II-a etapa a selecției (test matematica, interviu, testare lb. engleza) vor fi anuntați între 9-14 ianuarie 2023. 

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like