Kick off meeting pentru un nou proiect Erasmus+! HOGWORDS- SCYL

 

Septembrie 2022 a marcat începutul proiectului HOGWORDS-SCYL -Erasmus+ KA210-SCH, cu întâlnirea echipei de proiect la Roma. Reprezentanții Asociației Imago Mundi s-au întâlnit la sediul partenerului coordonator, Asociația Culturală Confine Mondo, între 25-28 Septembrie 2022, cu echipa care va fi implicată în implementarea proiectului în următorii 2 ani.

După analiza proiectului, s-au clarificat responsabilitățile fiecărui partener, s-au stabilit responsabilii individuali și termenele limită, obiectivul constant fiind asigurarea unor experiențe internaționale de învățare relevante pentru elevii din grupul țintă din cele două țări.

Întâlnirea ulterioară la Universitatea din Roma cu profesorii care vor avea rol de tutori și de creatori de curs de criptografie, a parcurs aceeași pași: responsabilități nominale, termene și definirea conținutului.  Fiecare partener se pregătește acum de etapa de selecție a grupului țintă, respectiv 20 elevi de liceu, băieți și fete, cu competențe de matematică.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like