Find your Talent. Looking foward to the future!

În data de 9 mai 2022 Asociația de Inițiative și Proiecte pentru Tineret Imago Mundi a organizat  Evenimentul Internațional de multiplicare, diseminare și vizibilitate, intitulat Find your talent, work on your skills – Results reached. Looking towards the future!

Activitatea, care a beneficiat de participare internațională, dat fiind că organizațiile partenere în proiect și-au trimis reprezentanți, a făcut parte din activitățile proiectului Find your talent. Work on your skills, finanțat prin programul KA2 Erasmus+, acțiunea KA2 / Parteneriate Strategice în Domeniul Tineretului. Proiectul este coordonat de organizația Avedan Welzjin– Olanda, având ca parteneri organizații din alte trei țări: România, Belgia și Polonia. La activitate s-au prezentat atât ghidul Find your Talent, cu  metode non-formale pentru dezvoltarea creativității tinerilor și un app pentru Android realizat în cadrul aceluiași proiect, prin care tinerii vor fi încurajați să își evalueze propriile abilități artistice. Find your talent, work on your skills și-a propus așadar formarea lucrătorilor de tineret și a profesorilor, pentru a-i sprijini pe tineri în identificarea și dezvoltarea unor talente artistice. În cadrul proiectului se vor realiza ghiduri, podcast-uri, montaje video cu metode de educație non-formală, abordări și strategii utile în dezvoltarea talentelor tinerilor; cadre didactice și lucrători de tineret vor participa la cursuri de formare în țară și străinătate și vor organiza activități de diseminare la care vor participa profesori, părinți, elevi și autorități din județul Argeș.

Activitatea a avut loc la Biblioteca Colegiului Național Ion C. Brătianu, municipiul Pitești, județul Argeș și a fost susținută de lucrători de tineret ai Imago Mundi și de la alte organizații din Europa, în colaborare cu profesori ai Colegiului Național Ion C. Brătianu.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Vezi articol

Raport Anual Imago Mundi 2021

Anul 2021 a fost cum ... a fost! Dar echipa Imago Mundi a continuat să dezvolte diferite activități educaționale, cu sprijinul unor tineri voluntari și cadre didactice ...