Ziua Tineretului European în Argeş, 21 mai 2011

Avem o provocare pentru tine: cum poti transforma intrebarea Ce se poate face?  în  Ce pot EU să fac?  Un posibil raspuns ar putea fi… incearcă  Tineret in Actiune !
Așa suntem întâmpinați pe site-ul Tineret în Acțiune și exact acest mesaj a fost cel care în spiritul și în săptămâna europeană a tineretului (15-21 mai 2011) a determinat mai multe asociatii din județul Argeș să organizeze în comuna Drăganu, la sediul fundației Compartir, în data de 21 mai 2011, Ziua Tineretului European. Anul acesta va fi o primă ediție a unei manifestări de tineret care se vrea a deveni tradiție în Județul Argeş.

Tinerii argeșeni, dar nu numai, precum și organizațiile implicate în proiecte cu şi pentru tineri pot participa la un eveniment deschis publicului larg, pentru care Fundaţia Compartir, în colaborare cu GEEA – Grupul pentru Ecologie şi Educaţie ArgeşAsociaţia Youth & FutureAIESEC PiteştiCentrul Europe Direct Argeş şiAsociaţia Iniţiative şi Proiecte pentru Tineret Imago Mundi organizează pe 21 mai  patru ateliere de lucru şi alte activităţi interactive. Dar pentru mai multe informaţii, dă te rog un click  aici, vei afla mai multe!

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like