De la Managementul Timpului, Informatiei la echilibrul între viața Online și Offline!

În lunile Mai – Iunie 2020 am desfășurat împreună cu 30 de tineri elevi și profesori, un curs online despre Managementul Timpului și Învățării.

În lunile Mai – Iunie 2020 am desfășurat împreună cu 30 de tineri elevi și profesori, un curs online despre Managementul Timpului și Învățării. A fost o încercare de a organiza ceva atipic, confruntați cu o supra-informare și online în exces. Am administrat chestionare, am avut discuții individuale cu participanții, am realizat podcast-uri și materiale video, am organizat un atelier online pe Zoom desigur, am trasat sarcini și am creat un spațiu de discuție între participanți, astfel încât să învățăm unii de la alții.

Podcastul Săptămâna de 5 Stele (10 minute), un material Video, Managementul Timpului 12+Idei (20 de minute) sunt câteva din materialele realizate.

Am realizat un curs care să fie adaptat cumva situației prin care trecem și dorim ca din Septembrie să realizăm un curs la care sperăm să invităm din nou 30 de participanți care să fie nu doar cursanți, dar și persoane resursă și cu sprijinul cărora să aflăm cum să gestionăm informația și cum găsim un echilibru între online și offline! Cursul se va desfășura pe parcursul a 7 săptămâni, va implica un total de 7-8 ore de implicare și sarcini interesante astfel încât să învățăm unii de la alții cum facem față noului context de învățare. Cursul este desigur gratuit.

Revenim cu mai multe detalii la început de Septembrie dar și cu un link de înscriere! Mai jos aveți un formular de contact, dacă vreți să vă înscriem în baza noastră de date.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like