Conferința Școala Ideală! 14 Mai 2017

14 Mai 2017, o duminică în familia Lets Learn Differently, coordonat de Școala Gimnazială Matei Basarab, Pitești; noi activitati desfășurate prin proiectul Lets Learn Differently finantat de AN din Romania prin programul Erasmus+.

Facebook cover

Ateliere de fotografie si design grafic si Conferinta ,,Școala Ideală,, la care au participat elevi de la mai multe școli și colegii din județul Argeș, dar și profesori de la Liceul Tehnologic ASTRA, Colegiul Național Ion I.C. Brătianu, Școala Gimnazială Carol Davila, Școala Gimnazială Mușătești, Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu, Școala Gimnazială Merișani, Colegiul Național Costin D. Nenițescu, dar și reprezentanti ai DIGI – RCS au făcut ca ziua de duminică să fie una în care discutăm despre non-formal, despre educație, despre relația profesor – elev – școală. Am aflat lucruri noi unii despre ceilalți, am încercat să reflectăm asupra rolului pe care fiecare îl avem în educație!

Ca și activități de follow – up ale acestei conferințe, 7 ateliere pe diferite tematici – lucru în echipă, dezvoltare personal, comunicare, etc – vor fi susținute de voluntarii și stagiarii Imago Mundi la școlile și liceele reprezentate la conferință. De asemenea, concluziile vor fi rezumate și prezentate pe website-ul asociației, urmând ca acestea împreună cu alte materiale realizate pe parcursul proiectului Lets Learn Differently, să fie incluse în ghidul de educație nonformală ce va fi lansat în Septembrie 2017.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like