Să explorăm lumea ciberanimației cu Asociația Imago Mundi 

Proiectul Erasmus+ EDCyber

Într-o lume în continuă evoluție, în care tehnologia și mediul online devin din ce în ce mai prezente, este esențial ca tinerii să dobândească cunoștințe și abilități care să îi ajute să navigheze în acest mediu digital într-un mod responsabil și creativ. Asociația Imago Mundi din România, alături de alte cinci asociații pentru tineri din Italia, Grecia, Danemarca, Spania și Belgia, își propun să ducă acest concept mai departe prin intermediul proiectului Erasmus+ EDCYber.

  • Ce este EDCyber și ce presupune?

Proiectul Erasmus+ EDCyber este coordonat de Asociația CALLYSTOARTS din Italia și are ca obiectiv principal organizarea unui curs și a unor activități de învățare pentru tinerii pasionați de ciberanimație. Dar ce înseamnă ciberanimație? Este o modalitate creativă și captivantă de a comunica și de a exprima idei folosind tehnologia și animația digitală.

  • Cum te poți alătura proiectului?

Este foarte simplu. Imago Mundi vă oferă posibilitatea de a deveni CIBERANIMATOR. Proiectul EDCyber vă oferă un program de formare online transnațional și multidisciplinar, gratuit, care vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile personale și profesionale în domeniul activităților având subiect cetățenia activă în spațiile virtuale.

  • Ce vei învăța?

Prin participarea la acest proiect, vei învăța cum să utilizezi ciberanimația pentru a promova cetățenia activă în rândul tinerilor europeni. Veți dezvolta competențe legate de crearea de spații de abilitare locale, formarea de rețele și dezvoltarea rețelelor de acțiune comunitară. Acesta este un pas important pentru a contribui la schimbările pozitive în societate și pentru a face o diferență în comunitatea ta.

  • Când poți să aplici și cum?

Locurile pentru acest program sunt limitate, așa că ar trebui să te grăbești. Completează formularul de înscriere între 1 – 21 Octombrie 2023. Dacă ești selectat pentru cea de-a doua etapă a selecției, vei fi anunțat între 22-28 octombrie 2023, când va avea loc un interviu și o testare a abilităților tale de limba engleză.

  • Nu rata ocazia de a deveni un CIBERANIMATOR!

Acest proiect oferă o oportunitate valoroasă de a învăța și de a contribui la dezvoltarea personală și a comunității din care faci parte. Iar dacă ești interesat să te implici și să explorezi lumea fascinantă a ciberanimației, Asociația Imago Mundi și Proiectul Erasmus+ EDCYber te așteaptă cu brațele deschise.

Nu pierde această oportunitate unică de a deveni parte a unei inițiative transnaționale care promovează cetățenia activă și creativitatea în mediul online. Prin ciberanimație, poți face diferența în comunitatea ta și în lumea digitală.

Așadar, completează formularul de înscriere și pregătește-te să fii un CIBERANIMATOR! 💻📲

https://forms.gle/8jDx7TridgrbwibQ6: Să explorăm lumea ciberanimației cu Asociația Imago Mundi 
0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like