Activitate de dezvoltare personală alături de voluntarii Imago Mundi

Sâmbătă, 18 mai 2024, Asociația Imago Mundi a organizat un atelier de Dezvoltare personală la Fundația Culturală Ilfoveanu&Badea. Evenimentul a fost condus de Ștefan Moiceanu, psiholog, lucrător de tineret și coordonatorul echipei de voluntari ai asociației. Atelierul a fost dedicat voluntarilor Imago și a avut ca principal obiectiv îmbunătățirea abilităților personale și interpersonale prin tehnici de dramaterapie.

În cadrul acestei activități, Ștefan Moiceanu a propus participanților un joc de rol de grup, mai exact o metodă specifică dramaterapiei, care ajută la explorarea emoțiilor, relațiilor și comportamentelor într-un mediu sigur și controlat. Jocurile de rol sunt recunoscute pentru beneficiile lor în ceea ce privește auto-descoperirea și dezvoltarea empatiei, iar sesiunea de sâmbătă nu a fost o excepție.

Voluntarii Imago au fost provocați să-și asume diverse roluri și să interacționeze între ei într-o serie de scenarii simulate. Acest exercițiu le-a oferit oportunitatea de a-și analiza reacțiile și comportamentele într-un mod creativ și neconvențional. Activitatea a fost bine primită de participanți, care au apreciat atât structura jocului, cât și atmosfera deschisă și suportivă creată de Ștefan Moiceanu.

Asociația Imago Mundi continuă să sprijine dezvoltarea personală și profesională a voluntarilor săi prin organizarea de astfel de evenimente. Atelierul de sâmbătă se înscrie în seria de activități menite să promoveze creșterea personală și să întărească coeziunea echipei.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like