Evenimentul de diseminare a proiectului „Shoot for the Future”

Sâmbătă, 25 Mai 2024, Fundația Culturală Ilfoveanu&Badea din Pitești a găzduit un nou eveniment de diseminare dedicat proiectului „Shoot for the Future”. Acest proiect a fost finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+, în cadrul acțiunii KA1 Mobility project for youth workers – Training course. Activitatea principală a proiectului a avut loc în perioada 29 Aprilie – 6 Mai 2024 în Elniakampis, Lituania, reunind parteneri din opt țări: Lituania, România (reprezentată de AIPT Imago Mundi), Slovacia, Polonia, Croația, Ungaria, Franța și Estonia.

Evenimentul de diseminare din Pitești a fost susținut de Eliza Gherman și Grigoriță Raluca, lucrători de tineret la Imago Mundi, care au participat direct la mobilitatea din Lituania. Alături de ele, Alexandra Androne, voluntar la Imago Mundi, a contribuit la organizarea și desfășurarea activităților din cadrul evenimentului. Cei prezenți au avut oportunitatea de a afla detalii despre experiențele și rezultatele obținute în timpul proiectului, dar și de a viziona materiale video realizate de participanți.

„Shoot for the Future” a avut un impact semnificativ asupra participanților, oferindu-le nu doar cunoștințe tehnice, ci și o perspectivă nouă asupra modului în care tinerii se pot dezvolta pe parteprofesională. Materialele video, dar și scrise, create în cadrul proiectului vor servi ca resurse educaționale valoroase pentru tinerii din comunitățile partenere, contribuind la creșterea șanselor lor de angajare și integrare pe piața muncii bazată pe fotografie și videografie, precum și la îmbunătățirea ablităților pentru pasionați.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *