„Copiii și natura” – 1 iunie alături de Reaching Out Romania

Ziua internațională a copilului a fost sărbătorită de Asociația Imago Mundi și Centrul Reaching Out Romania cu entuziasm și creativitate printr-o serie de activități în aer liber, organizate sub îndrumarea echipei formată din lucrători de tineret Imago: prof. Sanda Bâtan, prof. Iuliana Roman, prof. Aurelia Gherman și psiholog Iuliana Cernat.

Într-o atmosferă plină de voie bună și energie pozitivă, participanții – atât beneficiarele centrului Reaching Out Romania, cât și voluntarii Asociației Imago Mundi, elevi ai Colegiului Național Zinca Golescu și ai Colegiului Național I.C. Brătianu, Pitești – au fost implicați într-o varietate de activități menite să îmbine relaxarea cu socializarea și creativitatea. Programul a inclus realizarea de colaje, unde copiii au fost încurajați să își exprime creativitatea prin colaje tematice, oferindu-le ocazia de a-și manifesta talentele artistice într-un mod inedit și interactiv. De asemenea, participanții s-au bucurat de un picnic în mijlocul naturii. Acest moment de relaxare a fost o oportunitate excelentă pentru toți cei prezenți de a se bucura de aerul curat și de peisajele frumoase, consolidând totodată legăturile dintre ei. Diverse jocuri de grup și activități de teambuilding au fost organizate pentru a încuraja colaborarea și comunicarea între participanți. Acestea au fost gândite pentru a stimula spiritul de echipă și pentru a crea amintiri plăcute de Ziua Internațională a Copilului.

Evenimentul „Copiii și natura” nu doar că a adus bucurie și distracție copiilor prezenți, dar a avut și un impact profund asupra dezvoltării lor personale. Activitățile organizate au fost concepute pentru a încuraja exprimarea liberă, creativitatea și interacțiunea socială.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like