Ultimele pregătiri!

Marți 2 Iulie și tot într-o marți, pe 9 Iulie 2013, ne-am adunat noi, cei care ne pregătim de călătoria spre Olanda, pentru primul schimb de tineri în care organizația noastră este partener, pentru a discuta ultimele detalii organizatorice! Proiectul Youth Unemployment: Lost and Found! , este finanțat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune, acțiunea 1.1 Schimburi de Tineri și are drept temă șomajul în rândul tinerilor.

Cei 10 participanți din Argeș, voluntari și lucrători de tineret ai Imago Mundi, și-au coordonat acțiunile cu cei 5 studenți de la Universitatea Babeș-Bolyai, pentru a realiza o cercetare la nivel național asupra somajului in rândul tinerilor. Am pregătit de asemenea și o ,,strategie,, pentru a organiza cât mai bine seara interculturală, astfel încât să reprezentăm România și pe noi înșine cât mai fain cu putință! Am pregătit dansuri, prezentări cu locuri deosebite din țară, imagini și produse tradiționale românești! De ce nu până la urmă, avem și noi atuurile noastre!

Ne pregătim așadar de plecare, pentru a ne întâlni în Olanda, cu partenerii noștri olandezi și greci, pentru 10 zile în care vom discuta despre probleme ce ne afectează pe toți, dar și pentru a afla despre culturi diferite de a noastră!

0 Shares:
You May Also Like