A doua întâlnire transnațională din cadrul proiectului „Let’s Learn Differently!” a avut loc la Școala nr. 19 „Matei Basarab”, coordonatoarea proiectului.

Astfel, între 27 și 28 septembrie 2016, partenerii din România, Grecia, Spania, și Turcia s-au întâlnit într-un mediu nonformal, asistând la câteva cursuri, participând la dezbateri pe anumite teme și la o mulțime de ateliere de educație nonformală! De asemenea, am avut șansa de a lua parte la discuții despre Drepturile Omului cu noii noștri prieteni suedezi! Mulțumim coordonatorului pentru organizarea evenimentului, și mulțumim de asemenea tutoror celor implicați pentru participarea lor activă!

Început în luna octombrie a anului 2015, Parteneriatul Strategic „Let’s Learn Differently!”, finanțat prin programul Erasmus+, este coordonat de Școala nr. 19 „Matei Basarab” din Pitești și are parteneri școli și ONG-uri din România, Spania, Grecia, și Turcia, printre care și Asociația Imago Mundi. Continuând până în octombrie 2017, proiectul are scopul de a dezvolta diferite abilități în rândul elevilor, dar și în rândul profesorilor, prin îmbinarea metodelor de educație non-formală cu cele de educație formală în școli și licee. Mai multe informații pe pagina de Facebook a proiectului!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s