Curs pe tema prevenirii violenței și creșterea siguranței în școli, 17 – 18 Septembrie 2016!

Ca parte a proiectului Comunități 3D! Comunicare, Dezvoltare Personală, Nonviolență ! ,finanțat de OMV Petrom, o sesiune de formare pentru 10 profesori și 20 de elevi pe tema metodelor nonformale  de prevenire a violenței în rândul elevilor, a avut loc pe parcursul weekend-ului 17-18 septembrie 2016. Cursul a fost susținut de d-na psiholog Sanda Bâtan și de Dedu Constantin, lucrător de tineret  și formator, alături de voluntari ai Asociației Inițiative și Proiecte pentru Tineret Imago Mundi. Au participat profesori din comunitățile implicate direct în proiect, dar și de la alte școli și licee din județul Argeș, precum și reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Argeș! 

 articol-omv

Pe parcursul proiectului se vor desfășura campanii de prevenire a violenței dar și de creștere a siguranței și de combatere a sustragerilor de fier vechi și alte materiale din incintele OMV Petrom. Toate acestea se vor desfășura în școlile din cele patru comunități rurale implicate, cu sprijinul profesorilor implicați dar și al voluntarilor Asociației Imago Mundi.

Proiectul, finanțat de OMV Petrom, vine astfel în sprijinul tinerilor din mediul rural, continuând activitățile și inițiativele desfășurate de Asociația Imago Mundi în mediul rural în ultimii opt ani. Școlile gimnaziale din comunele Merișani, Micești, Poiana Lacului și Săpata sunt partenerii noștri în implementarea acestui proiect. 

About Teo Constantinescu
"You must be the change you wish to see in the world." - Mahatma Gandhi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: