Asociația Inițiative și Proiecte pentru Tineret Imago Mundi, lansează în 2016, un program de dezvoltare personală pentru elevii care vor să iasă din tiparele sistemului de învățământ românesc și să-și dezvolte cele mai importante calități căutate de un angajator, într-un cadru prietenos și distractiv, nonformal și în același timp profesionist.

Grup țintă: tineri și elevi între 14 – 18 ani. Se vor organiza serii de maxim 24 de tineri. La cerere putem concepe programe pentru grupe de vârstă și nevoi personalizate și adaptate unui anumit grup!

 

Programul de dezvoltare personală cuprinde o tabără de 5 zile ce se va desfășura la Burg Hostel din centrul cetății Sighișoara în intervalul 15 – 20 iulie 2016 și va fi  cadrul pentru o serie de workshop-uri complexe în care, prin activități interactive, participanții își vor dezvolta la propriu tehnici de comunicare, public speaking, autocunoaștere, intercunoaștere, creativitate și imaginație.Vor primi totodată consiliere și orientare în carieră și li se vor face cunoscute oportunități de a face voluntariat precum și alte oportunități și căi de studiu și  dezvoltare personală. 25% din ateliere se vor desfășura în limba engleză, ceea ce va facilita dezvoltarea abilităților lingvistice. Vom vizita Sibiul, Brașovul și vom avea și o deplasare la salina Praid. Toate activitățile și atelierele de lucru vor fi susținute de lucrători de tineret ai Imago Mundi, de psihologul Sanda Bâtan și de Dedu Constantin, un formator cu o experiență de peste 8 ani în domeniul educației nonformale și dezvoltării personale.

Preț : 977 Ron. Sunt incluse costurile pentru formator, psiholog, costurile de cazare, masă, transport Pitești-Sibiu-Sighișoara-Brașov-Pitești dar si o deplasare la salina Praid.

 

Condiții de participare:

  • Vârsta între 14 și 18 ani
  • Sa dispuneți de multă bună dispoziție și dorință de a cunoaște!

Atenție!Locurile sunt limitate se ocupă în ordinea înscrierilor.Pentru detalii suplimentare și înscriere, scrieți-ne un e-mail la adresa imagomundiconects@yahoo.com sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0747982516 (Persoana de contact Teodor Constantinescu).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s