Pe 11 Februarie 2015, a avut loc la Școala Gimnazială Petre Tudose Mălureni, lansarea oficială a proiectului Voluntariat și oportunități digitale pentru tineri de viitor! , proiect sprijinit de organizația Ateliere fără Frontiere cu sprijinul direct al Renault România prin proiectul pentru solidaritate .

Astfel pentru implementarea proiectului, ne-au fost oferite 8 laptopuri recondiționate care vor fi folosite pentru desfășurarea unor activități extrașcolare ce au drept obiectiv dezvoltarea competențelor digitale în rândul elevilor de gimnaziu de la Școala Gimnazială Petre Tudose Mălureni, instituție parteneră în desfășurarea acestui proiect.

Activități de pregătire a proiectului, de formare a grupului țintă și de redactare a unor articole pentru realizarea unei reviste școlare au început deja din luna Ianuarie 2015. Pe parcursul activității de astăzi, 11 Februarie 2015, în prezența profesorilor și a conducerii școlii, au fost comunicate obiectivele și activitățile proiectului, elevilor implicați și a avut loc un prim atelier de dezvoltare a competențelor digitale.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s