Vrei să scrii un proiect în domeniul educației și vrei să îți clarifici unele informații? Vrei să afli mai multe despre programul Erasmus+ ?  Aplică atunci pentru a lua parte la un curs de for13241807-business-man-writing-project-management-concept-time-cost-scopemare de o zi , organizat prin  Reteaua de Formatori pentru programul Erasmus+ . Cursul este organizat cu sprijinul Centrului Europe Direct Arges si cu colaborarea Inspectoratului Scolar Judetean Arges. 2 Februarie 2014, Termen limită 27 Ianuarie 2015, detalii mai jos!

Cursul va atinge pe parcursul celor 6 ore de formare, aspecte precum elaborarea unui Plan de Dezvoltare Europeană, analiza nevoilor, conturarea obiectivelor, scopului, unui proiect, managementul riscului, informatii despre programul Erasmus+, structura formulare de aplicație, tips and tricks pentru o aplicație de succes! Sesiunea aduce o introducere în tematici și având în vedere spațiul de timp limitat, nu oferă toate răspunsurile dar cu siguranță va aduce clarificări importante pentru cei interesați! 

În atașament veți găsi formularul de aplicație, pe care vă rugăm să îl trimiteți la adresa imagomundi.conects@gmail.com . Deadline : 27 Ianuarie 2015 ora 20.00, rezultatele vor fi postate pe site-ul nostru pe data de 29 Ianuarie 2015. 

Descărcați formularul în format Word aici: Apel curs E+

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s