digital-marketing-mix

Un nou proiect destinat tinerilor din comuna Mălureni, va fi implementat de Asociația Imago Mundi în anul 215. Proiectul intitulat Voluntariat şi oportunităţi digitale  pentru tineri de viitor! , se va desfășura în intervalul Ianuarie – Iulie 2015. Acesta este sprijinit de organizația Ateliere fără frontiere cu sprijinul și finanțarea oferite de Renault România. Astfel pentru implementarea proiectului, ne-au fost oferite 8 laptopuri recondiționate care vor fi folosite pentru desfășurarea unor activități extrașcolare ce au drept obiectiv dezvoltarea competențelor digitale în rândul elevilor de gimnaziu de la Școala Gimnazială Petre Tudose Mălureni, instituție parteneră în desfășurarea acestui proiect.  

Activități de pregătire a proiectului, de formare a grupului țintă și de redactare a unor articole pentru realizarea unei reviste școlare au început deja din luna Ianuarie 2015. O activitate de lansare oficială va avea loc la începutul semestrului al II-lea, în Februarie 2015. Pe parcursul acestui proiect se vor desfășura o serie de activități precum:

  • realizarea unei reviste a școlii;
  • gestionarea unei pagini de facebook, a unui blog și a website-ului școlii;
  • gestionarea și realizarea de către elevi ai școlii și voluntari ai asociației, a unor prezentări și montaje video pentru diferite activități extrașcolare și celebrarea unor zile și evenimente importante.
  • desfășurarea unor ateliere de lucru pentru dezvoltarea de competențe digitale în rândul a 50 de elevi ai școlii. Atelierele se vor desfășura în cadrul săptămânii Școala Altfel din Aprilie 2015.

Managerul proiectului, doamna Cotescu Simona, profesorii școlii și voluntari ai Asociatiei Imago Mundi vor colabora pentru buna desfășurare a acestor activități și atingerea obiectivelor propuse prin proiect.

Aceste activități se înscriu într-un cadru mai larg, de colaborare strânsă între Asociația Imago Mundi și Școala Gimnazială Petre Tudose Mălureni, colaborare care există încă de la întemeierea asociației de către elevi și profesori ai școlii și care va continua și în anii următori! Sperăm de asemenea să consolidăm pe viitor și colaborarea cu organizația Ateliere fără frontiere și cu Renault România, cărora le mulțumim încă o dată pentru sprijin!