Autocunoaștere și Dezvoltare Personală prin Artă!

Pe 23 Octombrie 2014, la Biblioteca Județeană Dinicu Golescu Argeș, 30 de elevi de la Liceul de Artă Dinu Lipatti, precum și voluntari ai asociației Imago Mundi au luat parte la atelierul de educație nonformală Autocunoaștere și Dezvoltare Personală prin Artă!

This slideshow requires JavaScript.

Activitatea a fost inițiată de Asociația Inițiative și Proiecte pentru Tineret Imago Mundi în parteneriat cu Liceul de Artă Dinu Lipatti din municipiul Pitești. Tinerii participanți au luat parte la o dezbatere despre voluntariat și le-au fost prezentate activitățile asociației dedicate tinerilor din Argeș.Au urmat două ore de ,,nonformal,, având drept tematică promovarea creativității și creșterea motivației tinerilor de a se implica în activități creative și de dezvoltare personală!Activitatea vine în continuarea proiectului Fii Original! Creativ, încrezător, pregătit pentru viață!, proiect având drept temă principală dezvoltarea personală a tinerilor, care s-a desfășurat între Ianuarie – Septembrie 2014. Metodele folosite în cadrul atelierului de educație nonformală au fost utilizate și ,,testate,, inițial în cadrul acestui proiect finanțat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune!
Din partea liceului s-au implicat în buna organizare și desfășurare a activității doamnele profesor Rusu Adela Elena și doamna Stan Mariana!

About Costin
Vi veri universum vivus vici

%d bloggers like this: